betaalbare-klusjesman-loodgieter-1

Sanitaire voorzieningen van kwaliteit zijn een must in elke moderne woning – en daar kunt u nog meer uit halen als u het werk door een specialist laat doen! Sanitair omvat verscheidene zaken, waaronder:

  • Toiletten
  • Kranen
  • Bad en douche
  • Afvoer in de keuken

..en nog veel meer. Wat uw verwachtingen ook zijn, vertrouwen op De Betaalbare Klusjesman is zowat het beste dat u kunt doen om van een duurzaam, mooi en betaalbar resultaat te genieten. Een overzicht van enkele van de diensten:

Een nieuwe badkamer

Wilt u uw woning met een prachtige badkamer uitbreiden, maar wel dat het werk professioneel gebeurt? De Betaalbare Klusjesman neemt het van u over: van het plaatsen van een bad tot het afkitten van de vloer, alles kan!

Nieuwe kranen

Een goede kraan is van essentieel belang om ten volle van uw badkamer en keuken te kunnen genieten. Zowel het aanleggen van waterleidingen tot het afstellen van de kraan in douche, bad of gootsteen zijn taken die De Betaalbare Klusjesman voor u kan doen!

Een toilet laten installeren

Of u nu uw huidige toilet wilt laten onderhouden of een compleet nieuw toilet wilt installeren – ook hiervoor is De Betaalbare Klusjesman de perfecte specialist. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen én budget!

En wat met de waterleidingen?

Zonder waterleiding zal het sanitair in uw woning natuurlijk niet naar behoren functioneren. Degelijk materiaal, een nauwgezette aanpak en een prachtig resultaat dat lang meegaat – dat is wat De Betaalbare Klusjesman u kan bieden. Dankzij de combinatie van een goed uitgewerkt leidingplan en een professionele aanpak kunt u zeker zijn van waterleidingen die naar behoren werken.

Van rechte leidingen tot gebogen stukken, aftakkingen en andere opties, alles is mogelijk als u vertrouwt op een specialist. Daarbij neemt De Betaalbare Klusjesman ook het onderhouden van uw leidingen op zijn rekening. Het resultaat? U kunt ten volle genieten van alle sanitaire voorzieningen in uw woning, van badkamer tot keuken, wasmachine en meer – tegen een voordelige prijs. En dat maakt uw woonervaring natuurlijk nog veel aangenamer!

Vraag online uw gratis offerte aan of bel: 0485 / 17.65.90!