betaalbare-klusjesman-gyproc2

De Betaalbare Klusjesman ziet het belang in van de afwerking van de woning en dat omvat onder andere plafonnering, bezettingswerken, gyprocwerken en scheidingswanden. Dergelijke elementen dragen op hun eigen manier bij aan de uitstraling van de woning en maken deze ook duurzamer.

Wat kan De Betaalbare Klusjesman nu precies voor u betekenen? Een overzicht:

Plafonnering

Het plafond is een van de belangrijkste elementen van de woning. De Betaalbare Klusjesman kan alle mogelijke werken in verband met het plafond uitvoeren – van het plaatsen van een nieuw plafond tot het verlagen van het bestaande plafond. Daarbij zijn er ook heel wat mogelijkheden: van akoestische naadloze plafonds tot systeemplafonds, dergelijke opties geven u de mogelijkheid om uw woning precies de look en atmosfeer te geven die u wilt!

Bezettingswerken

De basis van elk degelijke plafond of muur is pleisterwerken of bezettingswerken. Een gespecialiseerde, zorgvuldige aanpak is hierbij zeker van belang – het vormt immers de basis waarop u de muren en het plafond kunt afwerken met behang of schilderwerk!

De Betaalbare Klusjesman geeft u precies de basis waar u nood aan heeft en wel door een professionele, nauwkeurige aanpak bij het plaatsen van pleister. Op die manier worden uw muren, wanden en plafonds egaal en plat gemaakt, waardoor het schilderen of behangen zoveel gemakkelijker gaat!

Gyprocwerken

Gyproc is tegenwoordig een van de meest vernieuwende materialen die er bestaan voor het afwerken van de woning. Niet enkel biedt gyproc een stijlvolle afwerking van uw plafond, wanden of muren – het is ook een erg duurzaam materiaal. Of u nu uw plafond beter wilt isoleren tegen de koude of uw muren extra stevig wilt maken – gyproc is de oplossing. De Betaalbare Klusjesman gaat op professionele wijze te werk met uitstekend materiaal!

Scheidingswanden

Van één ruimte twee ruimtes maken mag dan wel eenvoudig lijken – het is een taak waar heel wat bij komt kijken. De plaatsing van een dergelijke wand is dan wel redelijk simplistisch, de afwerking is een heel ander verhaal. De Betaalbare Klusjesman neemt die taak op zich, zodat het opnieuw indelen van de woning geen uitdaging meer is. Vertrouw op de timmerkunsten van uw specialist en blaas uw woning nieuw leven in!

Vraag online uw gratis offerte aan of bel: 0485 / 17.65.90!