betaalbare-klusjesman-gevelreiniging
betaalbare-klusjesman-gevelreiniging2
betaalbare-klusjesman-opritten
betaalbare-klusjesman-dakontmossing

Als u uw woning het beste van het beste wil bieden, dan is het inrichten en renoveren van het interieur een vanzelfsprekende zaak. Er zijn echter nog andere delen van de woning die heel wat aandacht en tijd verdienen zoals de gevel, de oprit en het terras.

Deze in topconditie houden is van belang om ten volle van uw woning te genieten. De Betaalbare Klusjesman kan dat voor u doen en garandeert via een professionele aanpak een prachtig, duurzaam resultaat!

Een propere gevel is goud waard

De gevel is het eerste dat u, maar ook bezoekers, van uw woning te zien krijgen. Het is dan ook maar normaal dat u deze in goede staat houdt. De Betaalbare Klusjesman gaat met de allerbeste reinigingsmateriaal- en producten te werk, zodat uw gevel er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

Haal méér uit uw oprit

Ook de oprit is het onderhouden waard. Veel opritten worden verwaarloosd bij het schoonmaken van de woning en tuin, waardoor ze er vuil en oud uitzien. Vuiligheid, vocht en bladeren kunnen zich tussen of op de stenen op uw oprit hechten, waardoor die er onverzorgd uitziet. De Betaalbare Klusjesman ontneemt u de last van het reinigen van de oprit en zorgt ervoor dat thuiskomen zoveel aangenamer wordt!

Een gezellig terras

Ten slotte kunt u ook uw terras laten reinigen door De Betaalbare Klusjesman. Tijdens de herfst zorgen bladeren er al snel voor dat het terras er slordig bij ligt, net zoals stof. Door middel van efficiënt gereedschap, waaronder een hogedrukreiniger, wordt snel korte metten gemaakt met alle vuiligheid. Hierdoor kunt u nog méér genieten van uw terras, tijdens elk seizoen!

De meerwaarde van een professionele aanpak

Het schoonmaken en onderhouden van uw terras, gevel en oprit zijn taakjes die u misschien liever niet zelf doet. Er is heel wat tijd en aandacht voor nodig en een specialist beschikt over alle gereedschap en ervaring om het werk tot in de kleinste details tot een goed einde te brengen. Neem contact op en ontdek de vele werken en waarmee De Betaalbare Klusjesman u kan helpen!

Vraag online uw gratis offerte aan of bel: 0485 / 17.65.90!